Anar al contingut

Referents en abastament d'aigua potable en alta

Desenvolupament de solucions innovadores pel tractament de l'aigua

Treballem per un ús eficient i responsable dels recursos

Notícies

Visita alcaldes Cardedeu i Llinars i alcaldessa La Roca

Els alcaldes de Cardedeu i Llinars del Vallès i l'alcaldessa de la Roca del Vallès visiten la planta potabilitzadora del Ter

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) té previst dur a terme properament les obres de millora i rehabilitació d’aquesta planta. Per això, el director d'ATL, David Vila, acompanyat d'altres membres de l'equip tècnic i directiu, s'ha reunit aquest matí amb els representants dels governs municipals d'aquests tres municipis per explicar-los el projecte de les obres de millora i rehabilitació de l’ETAP Ter.

26/09/2023

La dessalinitzadora de la Tordera, una peça clau en la lluita contra la sequera

  • La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i el director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), David Vila, han fet una visita a les instal·lacions aquest matí.
  • La planta dona servei al municipi de Blanes i a les Estacions de tractament d’aigua potable de Tossa-Lloret, gestionada pel Consorci de la Costa Brava, i de Palafolls, gestionada pel Consell Comarcal del Maresme.
  • Amb la dessalinitzadora de la Tordera es garanteixen i complementen les demandes d'aigua potable a la xarxa d’abastament d’aigua Ter-Llobregat, incorporant 20 Hm3/any d'aigua de mar dessalinitzada.
22/09/2023

Destacats

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.