Referents en abastament d'aigua potable en alta

Desenvolupament de solucions innovadores pel tractament de l'aigua

Treballem per un ús eficient i responsable dels recursos

Notícies

ETAP Ter. Entrada d'aigua als decantadors

Per tal de garantir el servei de subministrament d’aigua potable, ATL activa el seu Pla d’actuació davant la situació d’epidèmia per coronavirus (COVID-19)

El procés de tractament que se segueix a les plantes potabilitzadores que gestiona l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), compta amb diferents etapes que actuen com a barreres eficaces per evitar la contaminació microbiològica de l’aigua davant d’una possible presència de bacteris, protozous i virus. En aquest sentit, el coronavirus és també sensible als processos de tractament en general i de desinfecció en particular.

20/03/2020
Canonada ITAM Tordera

ATL fa balanç sobre les afectacions a les seves instal·lacions causades pel temporal Gloria

El pas del temporal Gloria la setmana del 20 de gener d’enguany, va provocar diverses afectacions a les instal·lacions gestionades per l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL).

Caldrà esperar uns dies per tenir una valoració econòmica dels danys ja que en alguns casos, com la planta dessalinitzadora de la Tordera (ITAM Tordera), la dificultat d’accés a les zones afectades impedeix una inspecció acurada de les mateixes. Malgrat això, ATL ha fet un primer balanç de les afectacions i ja està treballant des de la mateixa setmana dels fets per a la seva reparació.

05/03/2020

Destacats

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.