Referents en abastament d'aigua potable en alta

Desenvolupament de solucions innovadores pel tractament de l'aigua

Treballem per un ús eficient i responsable dels recursos

Notícies

ETAP Llobregat. Decantadors

Simulacre a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable del Llobregat

L’estació de tractament d’aigua potable del Llobregat (ETAP Llobregat) va ser l’escenari d’un simulacre d’emergència el passat 14 de gener.

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) va dur terme aquest exercici per validar els seus plans de resposta que s’activen en una emergència d’aquest tipus (Pla de Seguretat, Pla d’emergències de l’abastament i Pla d’Autoprotecció) i per comprovar els mecanismes de coordinació tant interns com externs.

21/02/2020
Lluis Godo IMSTEC 2020

Participació al Congrés “Membrane science and technology"

El Sr. Lluís Godo, candidat a doctor del centre de recerca LEQUIA (Laboratori d’Enginyeria Química i Ambiental) de la Universitat de Girona i col·laborador de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), va fer una presentació al congrés internacional IMSTEC 2020 (International Membrane Science and Technology), que es va celebrar del 2 al 6 de febrer de 2020 a la ciutat de Sydney, Austràlia.

12/02/2020
ETAP Abrera - EDR

Comunicat de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat en relació amb les notícies publicades recentment sobre la presència de trihalometans a l’aigua potable

Els darrers dies diferents mitjans de comunicació s’han fet ressò dels resultats d’un estudi en el que es relaciona la presència de trihalometans a l'aigua de l’aixeta amb el càncer de bufeta.

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), compleix rigorosament amb la normativa existent en relació a la qualitat de l’aigua (Directiva 98/83/CE, Directiva (UE) 1787/2015 i RD140/2003), que fixa els valors màxims dels compostos que cal controlar a l’aigua potable, entre ells, els trihalometans (THMs).

27/01/2020

Destacats

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.