Anar al contingut

Compromís social i Sostenibilitat

ATL és una empresa socialment responsable que treballa de manera constant per a poder millorar aspectes importants com són la qualitat de la vida laboral dels seus empleats/des, el medi ambient, la recerca i el desenvolupament, els projectes divulgatius i les relacions amb els seus clients.

Com a empresa sostenible que treballa des de la perspectiva de la disminució de l’impacte ambiental i l’ús equilibrat i responsable de les matèries primeres, ATL avalua aspectes ambientals com l’aigua, l’energia, els residus o la contaminació i coneix l’impacte de la seva activitat en el medi ambient, particularment en el canvi climàtic, amb la petjada de carboni. 

Podeu consultar totes les dades i activitats que desenvolupa ATL a l'entorn d'aquests aspectes ambientals a la Declaració ambiental 2020.

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.