Anar al contingut

Responsabilitat Social Corporativa

ATL és una empresa que treballa de manera constant per a poder millorar aspectes importants com són la qualitat de la vida laboral del seu personal, el medi ambient, la recerca i el desenvolupament, els projectes divulgatius i les relacions amb els seus clients.

ATL té la voluntat de millorar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) global de l’organització, progressar i avançar en la gestió dels aspectes ambientals, socials, econòmics i ètics. Aquest compromís es materialitza amb una llarga trajectòria d’implantació d'accions en els diferents àmbits de la RSC: ambiental, social, econòmic i de bon govern.

En aquest context, ATL s’ha proposat progressar i avançar en la gestió de la RSC de l’organització, i per això està treballant per definir el seu Pla d’Acció de RSC.

Els objectius d’aquest projecte són els següents:

  • Donar un nou impuls a l’RSC d’ATL posant en ordre i valor el camí recorregut.
  • Formular una estratègia d’RSC per posar en pràctica el compromís d’ATL amb els reptes socials, ambientals i econòmics.
  • Dissenyar un Pla d'Acció que permeti dotar de coherència i estructura les activitats que es desenvolupen i incorporar-ne de noves que responguin en el seu conjunt als objectius de l'estratègia.
  • Articular un sistema de gestió basat en indicadors que permetin avaluar l'acompliment en la consecució dels objectius marcats i identificar les necessitats de millora.
  • Ajudar a assegurar el futur sostenible de l'organització i estar preparat per a futurs riscos, identificant oportunitats i creant valor per a clients, treballadors, proveïdors, administració pública, i en definitiva, per a tots els grups d'interès.

A partir de l’anàlisi de materialitat i de la priorització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, ATL ha definit la seva estratègia d’RSC, detallant línies d’actuació, accions a implementar i indicadors de seguiment.

El Pla d’Acció d’RSC es troba actualment pendent d’aprovació per part dels Òrgans de Govern d’ATL.Un cop aprovat, es publicarà a la web d’ATL, en aquest mateix apartat.

 

ODS estratègics

ODS prioritaris

La formació del seu personal i la prevenció dels riscos laborals són alguns dels aspectes en els que es treballa més intensament. El Sistema de Gestió Ambiental que s'està implantant, estudia la integració d'energies renovables i l'eficiència energètica a les instal·lacions d'ATL, així com la reducció de la contaminació acústica, la gestió dels residus generals, el control de les afeccions ambientals en les obres i la formació del personal pel que fa a les bones pràctiques de gestió ambiental.

ATL disposa d'un projecte educatiu amb l'objectiu de donar a conèixer la importància del respecte a la natura i de l'estalvi d'aigua, mitjançant visites a les nostres estacions de tractament i plantes dessalinitzadores, per part d'escoles, instituts i centres d'ensenyament superior.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.