Anar al contingut

Responsabilitat Social Corporativa

ATL és una empresa socialment responsable que treballa de manera constant per a poder millorar aspectes importants com són la qualitat de la vida laboral dels seus empleats/des, el medi ambient, la recerca i el desenvolupament, els projectes divulgatius i les relacions amb els seus clients.

La formació del seu personal i la prevenció dels riscos laborals són alguns dels aspectes en els que es treballa més intensament. El Sistema de Gestió Ambiental que s'està implantant, estudia la integració d'energies renovables i l'eficiència energètica a les instal·lacions d'ATL, així com la reducció de la contaminació acústica, la gestió dels residus generals, el control de les afeccions ambientals en les obres i la formació del personal pel que fa a les bones pràctiques de gestió ambiental.

La recerca i desenvolupament té una creixent importància, i ATL treballa per tal de millorar de forma contínua el procés de potabilització, i, per tant, el producte final que és l'aigua, potenciant els treballs de recerca més enllà del que estableix la legislació vigent i millorant els controls de qualitat de l'aigua.

ATL disposa d'un projecte educatiu amb l'objectiu de donar a conèixer la importància del respecte a la natura i de l'estalvi d'aigua, mitjançant visites a les nostres estacions de tractament i plantes dessalinitzadores, per part d'escoles, instituts i centres d'ensenyament superior.

La relació amb els seus clients és també un punt important de la política d'ATL, analitzant el nivell de satisfacció del servei que presta i les millores que cal adoptar en cada cas. 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.