Anar al contingut

Activitat educativa

ATL disposa d’un programa educatiu que té per objectiu aproximar la temàtica de l’aigua als centres escolars, cursos de formació i grups d’adults i donar conèixer el funcionament d’una dessalinitzadora i d’una potabilitzadora mitjançant visites divulgatives a les seves instal·lacions.

Així doncs, ofereix la possibilitat de visitar la planta potabilitzadora del Ter, situada a Cardedeu; la planta potabilitzadora del Llobregat, situada a Abrera i la dessalinitzadora d’aigua de mar situada al Prat de Llobregat.

ATL ha desenvolupat també activitats en línia i recursos alternatius per donar a conèixer de manera telemàtica les seves instal·lacions i els processos de potabilització i dessalinització.  S’ha dissenyat un itinerari didàctic virtual que comprèn la realització d’una activitat autònoma prèvia a la visita, un taller telemàtic guiat per dos educadors i la visita virtual de les instal·lacions.

Altres propostes

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.