Activitat educativa

Avís!

Com a mesura contra la Covid-19, les visites a les instal·lacions romanen cancel·lades fins a nou avís. Podeu demanar informació sobre possibles recursos alternatius a: comunicacio@atl.cat

ATL està desenvolupant activitats en línia i recursos alternatius per donar a conèixer de manera telemàtica les seves instal·lacions i els processos de potabilització i dessalinització.
Aquest catàleg de recursos i activitats estaran disponibles a la web d'ATL abans d'acabar l'any.

ATL ofereix la possibilitat de conèixer el procés que segueix l’aigua des que es capta, al riu o al mar, fins que s’emmagatzema en els dipòsits i posteriorment es distribueix als diferents municipis que reben aigua potable de la xarxa regional que gestiona d’ATL.

Podreu visitar les instal·lacions que són necessàries perquè l’aigua que rebem a les nostres aixetes sigui totalment potable; coneixereu con funciona una planta de tractament d’aigües potables o una dessalinitzadora d’aigua de mar.

Les sessions consisteixen en un audiovisual que explica el cicle de l’aigua i el tractament que cal per fer-la potable i en una visita a la planta seguint el mateix circuit que fa l’aigua. Aquestes activitats són gratuïtes, estan dinamitzades per educadors experts i s’adapten al nivell dels visitants.

Quines instal·lacions es poden visitar?

L’estació de tractament d’aigua potable del Ter, situada a Cardedeu, la del Llobregat, situada a Abrera, i la dessalinitzadora del Llobregat, situada al Prat de Llobregat.

Horari i durada de les visites

Les visites tenen una durada aproximada d’una hora i mitja i es fan de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda (exceptuant els divendres, només en horari de matí). Els grups han de ser de 10 persones com a mínim.

Com fer la inscripció?

Altres propostes

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.