Anar al contingut

Contacte

Formulari de petició genèrica

Per posar-vos en contacte amb ATL, utilitzeu el formulari de petició genèrica de la Generalitat de Catalunya. Aquest tràmit permet a qualsevol persona física o jurídica presentar una sol·licitud, escrit o comunicació quan no existeixi un formulari electrònic específic. Al camp "Ens destinatari" del formulari, seleccioneu "Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat"

Sol·licitud d'accés a la informació pública (SAIP)

És el dret que tenen les persones a l'accés a la informació elaborada per l'Administració i la que aquesta té en el seu poder com a conseqüència de la seva activitat o de l'exercici de les seves funcions, inclosa la que li subministren els altres subjectes obligats d'acord amb la llei (article 18 de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern).
Es tracta d'un dret a títol individual o en nom i representació de qualsevol persona jurídica legalment constituïda, no condicionat a un interès personal ni subjecte a motivació ni invocació de cap norma.

Formulari per a ens locals

En cas que el sol·licitant sigui un ens local de Catalunya, la petició s’haurà de fer mitjançant el tràmit Tramesa genèrica que hi ha disponible a l’Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT):

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.