Anar al contingut

Expropiacions

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, en aplicació del que disposa a l'article 52, conseqüència 2 “in fine” de la Llei d'expropiació forçosa de 16 de desembre de 1954 i d’acord amb els articles 3 i 4 de la mateixa norma, ha de procedir a la notificació individualitzada i publicació en el diari oficial el dia i hora en que han de realitzar-se les actes prèvies en el marc del procediment d’expropiació per a l’execució dels projectes aprovats l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat.

Complementàriament, l’art. 42.1 de de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques disposa que totes les notificacions que es practiquin en paper hauran de ser posades a disposició de la persona interessada a la seu electrònica de l’Administració o Organisme actuant per tal que puguin accedir al contingut de les mateixes de manera voluntària.

Així doncs, en compliment de la normativa esmentada, es procedeix a donar publicitat en la seu electrònica de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat de les convocatòries a actes prèvies d’ocupació.

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.