Anar al contingut

Informació per al visitant

INFORMACIÓ RELATIVA AL TRACTAMENT DE DADES AL CONTROL D’ACCESSOS

Informació sobre el tractament de dades personals

Conforme al Reglament 2016/679 General de Protecció de Dades i LO 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD) informem al sol·licitant que tractarem les dades personals facilitades en els termes que s’exposen a continuació:

Responsable: Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, amb NIF Q0802216B i seu a Sant Martí de l’Erm, 2,08970, Sant Joan Despí, Barcelona.

Delegat de Protecció de Dades:  dpo@atl.cat

Finalitat: Gestionar els accessos a les nostres instal·lacions per seguretat.

Legitimació: La satisfacció de l'interès legítim del responsable en garantir la seguretat, sense que prevalgui l’interès o drets i llibertats de l’interessat.

Conservació: Les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb la finalitat esmentada, respectant en tot cas el que determini la normativa d’arxiu aplicable.

Destinataris: El Responsable podrà comunicar les dades recollides a les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Drets: Les persones interessades poden exercir els drets d'accés, rectificació, limitació, supressió, oposició o portabilitat, adreçant-se per escrit al registre de ATL, a Sant Martí de l’Erm, 2,08970, Sant Joan Despí, Barcelona o al Delegat de Protecció de Dades dpo@atl.cat. Cal adjuntar-hi una fotocòpia del DNI o signar el correu electrònic amb una signatura electrònica reconeguda.

Reclamació: Pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat).

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.