Anar al contingut

Notícies

Dia Mundial Aigua 2021

Dia Mundial de l’Aigua 2021 “Valorem l’aigua”

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra cada any el 22 de març, des de 1993, quan les Nacions Unides va establir aquest dia amb la intenció de destacar la importància de l'aigua dolça i prendre consciència sobre els 2.200 milions de persones que no tenen accés a l'aigua potable.

18/03/2021
Tesi Lluis Godo

Presentació de la tesi doctoral industrial de Lluís Godo

La tesi ha estat desenvolupada a ATL i codirigida pels Drs. Hèctor Monclús (Lequia-UdG) i Fernando Valero (ATL)

Porta per títol "Design and implementation of an environmental decision support system for the control and management of drinking water treatment plants".

10/11/2020
Visita HC Calvet obres ITAM Tordera 2

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha visitat avui la recta final de les obres d'emergència per restituir el funcionament de la ITAM Tordera

La instal·lació es podrà reactivar abans que acabi el mes, garantint l’equilibri en la gestió dels recursos hídrics de la zona, amb una inversió prevista propera als 8 milions d’euros que servirà per reparar la captació d’aigua de mar.

El conseller Calvet ha destacat que “La reparació de la dessalinitzadora de la Tordera és una obra orientada a l’Agenda verda que ens permetrà estar més preparats per futures emergències”. A més, també ha anunciat que les obres del pont de la Tordera, que havien de finalitzar el mes de desembre, s’avançaran cap a l’octubre, després de trobar solucions constructives que ho han fet possible.

28/05/2020

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.