Anar al contingut

Notícies

visita KWater 8 nov 2023

Una delegació de Corea del Sud visita la dessalinitzadora del Llobregat

El Ministeri de Medi Ambient del Govern de Corea del Sud ha gestionat un pla d'estudis educatiu per al desenvolupament d'empleats d'empreses d'aigua amb la Corporació de Medi Ambient de Corea i la Corporació de Recursos Hídrics de Corea, entre d'altres.

Han seleccionat excel·lents aprenents per a una gira educativa centrada en avenços relacionats amb l'aigua a països desenvolupats.

La visita forma part d'un projecte de capacitació i aprenentatge de les noves tecnologies.

14/11/2023
ITAM Llobregat flotació

L’ATL revisa la seva tarifa, congelada des del 2017

  • La mesura, aprovada en el Consell d’Administració de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), respon a l’increment de costos claus pel cicle de l’aigua, com és el cas de l’energia, i suposarà un augment d’aproximadament 1 euro per persona al mes
  • La congelació s’ha mantingut durant 6 anys amb l’objectiu de no perjudicar el benestar i l’economia de les famílies
  • A partir de l’1 de gener de 2024 entrarà en vigor l’Acord de la Taula del Ter per a la reducció de la captació d’aigua del Ter dels 135hm3 anuals als 90hm3
10/10/2023
Visita alcaldes Cardedeu i Llinars i alcaldessa La Roca

Els alcaldes de Cardedeu i Llinars del Vallès i l'alcaldessa de la Roca del Vallès visiten la planta potabilitzadora del Ter

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) té previst dur a terme properament les obres de millora i rehabilitació d’aquesta planta. Per això, el director d'ATL, David Vila, acompanyat d'altres membres de l'equip tècnic i directiu, s'ha reunit aquest matí amb els representants dels governs municipals d'aquests tres municipis per explicar-los el projecte de les obres de millora i rehabilitació de l’ETAP Ter.

26/09/2023

La dessalinitzadora de la Tordera, una peça clau en la lluita contra la sequera

  • La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i el director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), David Vila, han fet una visita a les instal·lacions aquest matí.
  • La planta dona servei al municipi de Blanes i a les Estacions de tractament d’aigua potable de Tossa-Lloret, gestionada pel Consorci de la Costa Brava, i de Palafolls, gestionada pel Consell Comarcal del Maresme.
  • Amb la dessalinitzadora de la Tordera es garanteixen i complementen les demandes d'aigua potable a la xarxa d’abastament d’aigua Ter-Llobregat, incorporant 20 Hm3/any d'aigua de mar dessalinitzada.
22/09/2023

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.