Anar al contingut

Notícies

Visita alcaldes Cardedeu i Llinars i alcaldessa La Roca

Els alcaldes de Cardedeu i Llinars del Vallès i l'alcaldessa de la Roca del Vallès visiten la planta potabilitzadora del Ter

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) té previst dur a terme properament les obres de millora i rehabilitació d’aquesta planta. Per això, el director d'ATL, David Vila, acompanyat d'altres membres de l'equip tècnic i directiu, s'ha reunit aquest matí amb els representants dels governs municipals d'aquests tres municipis per explicar-los el projecte de les obres de millora i rehabilitació de l’ETAP Ter.

26/09/2023

La dessalinitzadora de la Tordera, una peça clau en la lluita contra la sequera

  • La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, i el director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), David Vila, han fet una visita a les instal·lacions aquest matí.
  • La planta dona servei al municipi de Blanes i a les Estacions de tractament d’aigua potable de Tossa-Lloret, gestionada pel Consorci de la Costa Brava, i de Palafolls, gestionada pel Consell Comarcal del Maresme.
  • Amb la dessalinitzadora de la Tordera es garanteixen i complementen les demandes d'aigua potable a la xarxa d’abastament d’aigua Ter-Llobregat, incorporant 20 Hm3/any d'aigua de mar dessalinitzada.
22/09/2023
El gerent d'ATL, José Miguel Diéguez, i l'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro

L’Ajuntament de Badalona i l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat acorden treballar conjuntament per tal de resoldre la pèrdua d’aigua a Canyet

  • L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el gerent de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, José Miguel Diéguez, han mantingut aquest matí una reunió a la Casa de la Vila
  • L’objectiu de la trobada ha estat abordar la qüestió de l’aigua que circula pel carrer Riera de Canyet i que ha ocasionat queixes dels veïns del municipi en diverses ocasions.
24/04/2023
ETAP Ter zona enjardinada

Viver de Bell-Lloc atorga un premi de reconeixement a ATL

El dia 12 d’abril va tenir lloc l’acte de commemoració del 40è aniversari de Viver de Bell-lloc, al Teatre Auditori de Cardedeu. L’acte va servir per a celebrar el camí recorregut per aquesta entitat i plantejar els reptes futurs.

18/04/2023
V Congrés Aigua Tarragona

Dia Mundial de l'Aigua 2023

Com cada any, l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), va participar en el Dia Mundial de l’Aigua, des de diferents vessants.

El dimecres 22 de març, en el marc del V Congrés de l’Aigua a Catalunya, el gerent d’ATL, José Miguel Diéguez, va presentar una ponència sobre els escenaris futurs dels costos de l’aigua, en la que va reflexionar sobre els diferents factors que tenen un impacte en els costos de producció.

24/03/2023

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.