Anar al contingut

Notícies

V Congrés Aigua Tarragona

Dia Mundial de l'Aigua 2023

Com cada any, l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), va participar en el Dia Mundial de l’Aigua, des de diferents vessants.

El dimecres 22 de març, en el marc del V Congrés de l’Aigua a Catalunya, el gerent d’ATL, José Miguel Diéguez, va presentar una ponència sobre els escenaris futurs dels costos de l’aigua, en la que va reflexionar sobre els diferents factors que tenen un impacte en els costos de producció.

24/03/2023
Passadís decantadors

ATL aprova el seu Pla de mesures antifrau

Amb aquest Pla, ATL reforça el seu compromís ferm i absolut d'evitar i no tolerar conductes de frau i corrupció, ni l’existència de conflictes d' interès i garantir que, en el seu àmbit d'actuació, els fons públics s'utilitzen de conformitat amb la normativa d'aplicació.

07/02/2023
Posta de sol al Prat

Resultats del càlcul de la petjada de carboni

  • ATL està compromesa amb la reducció d’emissions i calcula anualment aquest indicador des de l’any 2016
  • Durant el 2021, s’han compensat 1.000 tCO2eq a través de projectes de reducció d’emissions de GEH
01/07/2022
Dia Mundial de l'Aigua 2022

Dia Mundial de l'Aigua 2022

El Dia Mundial de l'Aigua se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible d’aquest valuós recurs. L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.

El tema del Dia Mundial de l’Aigua d’enguany són les aigües subterrànies i el títol de la campanya és “Aigües subterrànies: fent visible allò invisible”.

17/03/2022
FValero EMALCSA gener 2022

ATL participa en jornades tècniques sobre la nova Directiva Europea relativa a la qualitat de les aigües de consum

La Directiva pretén introduir normes revisades per a protegir la salut de les persones de qualsevol tipus de contaminació de les aigües destinades al consum humà, garantint la seva qualitat.

La norma demana fomentar el subministrament de l’aigua de consum de manera pública i gratuïta en edificis públics i en d’altres de privats com, per exemple, els de la restauració.

01/02/2022

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.