Anar al contingut

Treballar amb nosaltres

El personal de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat disposa d'un conveni col·lectiu propi. La selecció de personal de l'empresa es realitza d'acord amb els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat. En el procés de selecció s'avalua la idoneïtat de la persona candidata al lloc de treball, per al desenvolupament de les funcions públiques.

Si estàs interessat/ada en treballar a l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), a les pàgines següents disposes de les ofertes temporals actives, així com les derivades de l’oferta pública d’ocupació (contractació laboral fixa) d’ATL.

Atenció a l'usuari/ària

Per a incidències tècniques de les aplicacions, caldrà posar-se en contacte amb seleccio@atl.cat, indicant a l'assumpte "Treballa amb nosaltres".

Per altres consultes, us podeu posar en contacte amb el Departament de Recursos humans de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.