Visió, missió i valors

Visió

Ser una empresa de referència en l'àmbit de la prestació del servei d'abastament d'aigua potable en alta als municipis, reconeguda pels seus clients i dipositària de la confiança dels estaments públics i socials, per a definir i implementar el futur del servei, comptant amb un equip de professionals preparat i plenament implicat i compromès amb l'objectiu social i els criteris de funcionament de l'empresa.

Missió

  • Optimitzar la disponibilitat d'aigua potable, així com la seva qualitat, en els punts de subministrament, gestionant equitativament les demandes en qualsevol circumstància.
  • Minimitzar l'impacte negatiu de les operacions, incloent la utilització dels recursos, en el medi ambient, realitzant una gestió compromesa amb aquest.
  • Aplicar correctament i optimitzar els recursos financers disponibles.
  • Integrar en totes les operacions de l'empresa els recursos tecnològics que permetin aconseguir la més alta eficiència en el desenvolupament d'aquestes.

Valors

  • Actitud positiva i proactiva: afrontarem els nous reptes amb esperit  constructiu, de forma col·laboradora, responsable i escoltant i valorant l'opinió dels altres.
  • Professionalitat: donarem el millor de cadascun, tant des de la perspectiva de l'aptitud (coneixements tècnics, experiència i dedicació en temps) com de l'actitud, independentment de les circumstàncies.
  • Esperit d'equip: treballarem col·laborant, compartint coneixements i objectius, respectant i valorant les idees i aportacions de tots els membres de l'equip i tenint en compte el treball dels altres per tal d'aprofitar les possibles sinergies i obtenir els millors resultats possibles.
  • Honestedat: treballarem des de la transparència, la sinceritat, compromís amb les normes, bones pràctiques i utilització correcta dels recursos, valors ètics d’empresa aplicats a les activitats professionals, laborals i econòmiques.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.