Anar al contingut

El director

Josep Andreu Clariana i Selva

Nascut a Barcelona el 1957.

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya, Diplomat en Economia i Direcció d’Empreses per l’IESE i funcionari del Cos de titulats superiors de la Generalitat de Catalunya, Enginyers de Camins, Canals i Ports.

Durant la seva trajectòria professional ha ocupat diversos càrrecs en empreses privades d’enginyeria i gestió de l’aigua, com Inpasa, el Grup AGBAR o Bureau Veritas i ha estat vinculat a la Generalitat de Catalunya des de diferents àmbits relacionats amb les infraestructures, les obres hidràuliques, l’execució de projectes i la gestió de l’aigua.

En aquest sentit, ha ocupat diferents càrrecs directius i de gestió a la Direcció General de Transports de la Generalitat de Catalunya, a la Direcció General de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament, a la Junta d’Aigües de Catalunya i a l'Agència Catalana de l’Aigua.

L’últim càrrec que ha ocupat és el de responsable del Servei Territorial de Transports de Barcelona, del Departament de Territori i Sostenibilitat.

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.