Anar al contingut

Sistema de gestió dels riscos d'incompliment legal

ATL està compromesa en promoure i impulsar un comportament íntegre en tot el seu personal, fonamentat amb el compliment de la legalitat i d’aquells principis i valors ètics imperants en el context social, econòmic i mediambiental en el que desenvolupa la seva activitat social.

El Codi de conducta és el reflex del compromís ferm, visible, consistent i continuïtat d’ATL de promoure, consolidar i millora una cultura corporativa ètica i de respecte a la legalitat vigent, constituint com a objectiu estratègic de primer nivell “la tolerància zero a l’incompliment” en el desenvolupament de la seva activitat social.

Els principis i pautes de conducta continguts en aquest Codi són d’aplicació a tot el personal d’ATL, amb independència del seu nivell jeràrquic, de la naturalesa de la seva relació contractual i de la seva ubicació geogràfica o funcional d’actuació. A efectes d'aquest Codi, es considera personal d’ATL, els membres del Consell d’Administració, els directius, treballadors i professionals, així com aquelles altres persones l’activitat de les quals estigui sotmesa expressament al Codi per part d’ATL.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.