Àmbit d'actuació

ATL gestiona l’abastament d’aigua potable en alta del sistema Ter-Llobregat i s’encarrega de la captació, potabilització i distribució de l’aigua potable fins els dipòsits de capçalera municipals.

ATL subministra aigua potable en alta a més de 100 municipis de les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, la Selva, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, el que representa una població al voltant dels 5 milions d’habitants.

La xarxa de distribució que gestiona ATL té més de 1000 quilòmetres de canonades, més de 60 estacions de bombament i una superfície de territori abastit de 1800 km2.

Per a produir l’aigua, ATL disposa de quatre infraestructures: dues estacions de tractament d’aigua potable, una que tracta l’aigua del riu Llobregat i que està situada en el municipi d’Abrera i l’altra que tracta l’aigua del Ter i que es troba situada en els termes municipals de Cardedeu, la Roca del Vallès i Llinars del Vallès, i dues plantes dessalinitzadores, la del Llobregat, situada al Prat de Llobregat, i la de la Tordera, situada a Blanes.

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.