Anar al contingut

Compromís amb el medi ambient

La millora mediambiental i la sostenibilitat són principis bàsics de la cultura empresarial d'ATL. Per tal de dur a terme una gestió ambiental correcta en el conjunt d'activitats és imprescindible assumir una sèrie de compromisos, tant per part d'ATL com a organització, com per part de tots els seus integrants.

El nostre compromís en política ambiental, es basa, entre d'altres, en els aspectes següents:

  • Compliment dels requisits legals vigents en matèria ambiental.

  • Minimitzar els aspectes ambientals significatius i prevenir la contaminació.

  • Gestió dels equips i noves instal·lacions amb criteris d'eficiència energètica.

  • Potenciar la implantació d’instal·lacions d'energia renovable.

  • Vetllar per una adequada gestió i utilització dels recursos per a la recerca d'alternatives de millora en els seus processos.

  • Minimitzar els residus generats i gestionar-los correctament

  • Informar i implicar en aquest compromís a tots els seus treballadors, clients i proveïdors.

 

Energia renovable

ATL disposa d’instal·lacions solars fotovoltaiques ubicades a les cobertes dels seus dipòsits que suposen una potència de 8,50 MW instal·lats. Aquestes instal·lacions generen aproximadament uns 11.000 MWh/any d'energia renovable que s'exporta a la xarxa de distribució  i que suposa un estalvi en emissions de CO2 de prop de 4100 Tn. 

Tractament de residus

Tots els residus generats per la nostra activitat són gestionats per a la seva valorització o eliminació en les condicions establertes per la legislació. També realitzem una gestió sostenible dels fangs generats a les plantes de tractament d’aigua i que són valoritzats en la seva totalitat.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.