Anar al contingut

Òrgans de govern

De conformitat amb l’article quart del Decret Llei 4/2018, els òrgans de govern de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat són el Consell d’Administració i la Direcció.

El Consell d’Administració és l’òrgan col·legiat de Govern d’ATL i està integrat per representants de l’Administració de la Generalitat. L’article 13.1 en determina la composició, que compta amb una vocalia del departament competent en matèria d’Administració local, una vocalia del departament competent en matèria d’economia i una vocalia del departament competent en matèria de salut, totes amb rang mínim de subdirecció general, i una vocalia de l’Agència Catalana de l’Aigua.

L’apartat 2 de l’article 13 estableix que les persones titulars de les vocalies són nomenades i cessades pel Govern a proposta de la persona titular del departament competent en matèria d’aigua.

El Govern va aprovar, en la sessió del Govern del dia 19 d'octubre de 2021, designar membres, vocals titulars i suplents, del Consell d’Administració de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat:

  • La persona titular de la Direcció General d’Administració Local del Departament de la Presidència, com a vocal titular, i la persona Assessora en l’àmbit del món local, en representació del departament competent en matèria d’Administració local.
  • La persona titular de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, com a vocal titular, i la persona titular de la Subdirecció General de Seguiment d'Entitats i Participacions de la Generalitat, com a vocal suplent, en representació del departament competent en matèria d’economia.
  • La persona titular de la Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut, com a vocal titular, i la persona titular de la Subdirecció Regional a Barcelona, com a vocal suplent, en representació del departament competent en matèria de salut.
  • La persona titular de la Gerència de l’Agència Catalana de l’Aigua, com a vocal titular, i la persona adjunta a la Gerència per a la Coordinació Econòmico-Financera, com a vocal suplent, en representació de l’Agència Catalana de l’Aigua.

Actualment, el Consell d’Administració d’ATL està format per les següents persones:

Presidenta: Sra. Anna Barnadas i López

Vicepresident: Sr. Josep Vidal i Fàbrega

Vocals:

  • Representant de la Direcció General d’Administració Local del Departament de la Presidència: Bernat Valls i Fuster
  • Representant de la Direcció General del Patrimoni: Josep Maria Aguirre Font
  • Representant de la Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut Salut: Carme Chacón Villanueva
  • Representant de l’Agència Catalana de l’Aigua: Mar León i Parull
  • Director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (sense vot): David Vila Ligero

Secretària: Roser Morros Ródenas

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.