Anar al contingut

Notícies

ETAP Llobregat. Decantadors

Simulacre a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable del Llobregat

L’estació de tractament d’aigua potable del Llobregat (ETAP Llobregat) va ser l’escenari d’un simulacre d’emergència el passat 14 de gener.

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) va dur terme aquest exercici per validar els seus plans de resposta que s’activen en una emergència d’aquest tipus (Pla de Seguretat, Pla d’emergències de l’abastament i Pla d’Autoprotecció) i per comprovar els mecanismes de coordinació tant interns com externs.

21/02/2020
Lluis Godo IMSTEC 2020

Participació al Congrés “Membrane science and technology"

El Sr. Lluís Godo, candidat a doctor del centre de recerca LEQUIA (Laboratori d’Enginyeria Química i Ambiental) de la Universitat de Girona i col·laborador de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), va fer una presentació al congrés internacional IMSTEC 2020 (International Membrane Science and Technology), que es va celebrar del 2 al 6 de febrer de 2020 a la ciutat de Sydney, Austràlia.

12/02/2020
ETAP Abrera - EDR

Comunicat de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat en relació amb les notícies publicades recentment sobre la presència de trihalometans a l’aigua potable

Els darrers dies diferents mitjans de comunicació s’han fet ressò dels resultats d’un estudi en el que es relaciona la presència de trihalometans a l'aigua de l’aixeta amb el càncer de bufeta.

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), compleix rigorosament amb la normativa existent en relació a la qualitat de l’aigua (Directiva 98/83/CE, Directiva (UE) 1787/2015 i RD140/2003), que fixa els valors màxims dels compostos que cal controlar a l’aigua potable, entre ells, els trihalometans (THMs).

27/01/2020
Inauguració Llosa-Igualada

Inaugurada l’arribada de l’aigua de la Llosa del Cavall a Igualada

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, el director de l’ACA, Lluís Ridao, el director de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat, Josep Andreu Clariana i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, entre d’altres representants d’Ajuntaments de la comarca de l’Anoia, van inaugurar el passat 27 de desembre l’arribada de l’aigua des de l’embassament de la Llosa del Cavall fins a Igualada.

30/12/2019
Inauguració laboratori ACA

El conseller de Territori i Sostenibilitat inaugura l'ampliació del laboratori de l'ACA a l’ETAP Llobregat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat del director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao, del Director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), Josep Andreu Clariana, i de l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, entre d’altres autoritats, ha visitat avui el nou laboratori de l’ACA, ubicat dins les instal·lacions de l’ETAP Llobregat que gestiona ATL.

20/12/2019
ETAP Ter

Presentació a Berlin del Sistema d’Ajuda a la Decisió desenvolupat per ATL

El Sr. Lluís Godo, en el marc de les seves activitats de Doctorat Industrial que desenvolupa a ATL, va presentar el Sistema d'Ajuda a la Decisió basat en Intel·ligència Artificial a la Umweltbundesamt (Agència Alemanya del Medi Ambient), a la Technische Universität Berlin (Universitat Tècnica de Berlin) i a la Berliner Wasserbetriebe (Companyia d'aigües de Berlin).

05/12/2019

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.