Anar al contingut

Notícies

Visita HC Calvet obres ITAM Tordera 2

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha visitat avui la recta final de les obres d'emergència per restituir el funcionament de la ITAM Tordera

La instal·lació es podrà reactivar abans que acabi el mes, garantint l’equilibri en la gestió dels recursos hídrics de la zona, amb una inversió prevista propera als 8 milions d’euros que servirà per reparar la captació d’aigua de mar.

El conseller Calvet ha destacat que “La reparació de la dessalinitzadora de la Tordera és una obra orientada a l’Agenda verda que ens permetrà estar més preparats per futures emergències”. A més, també ha anunciat que les obres del pont de la Tordera, que havien de finalitzar el mes de desembre, s’avançaran cap a l’octubre, després de trobar solucions constructives que ho han fet possible.

28/05/2020
Pasteral

L'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat i l'Agència Tributària de Catalunya signen un conveni per la recaptació per via executiva dels imports corresponents a deutes tributaris i no tributaris

El passat 4 de maig va tenir lloc la signatura d’un conveni entre l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) i l’Agència Tributària de Catalunya en relació amb la recaptació per via executiva dels imports  corresponents a deutes tributaris i no tributaris, del qual es dona publicitat mitjançant la Resolució VEH/1078/2020, publicada el dia 21 de maig al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (Núm. 8138).

21/05/2020
Decantador ETAP Llobregat

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat ha activat un Pla d’Actuació per tal de garantir l’operativitat de les plantes i de la seva xarxa de distribució

Tant la producció d’aigua com l’operativitat general de la xarxa de distribució, s’han mantingut sense incidències destacables des de la declaració de l’estat d’alerta

Durant l’estat d’alerta, la demanda d’aigua al sistema Ter-Llobregat, s’ha situat a l’entorn del 9,5 m3/s, el que representa una reducció d’un 10% respecte la demanda habitual dels dies laborables.

10/04/2020
ETAP Ter. Entrada d'aigua als decantadors

Per tal de garantir el servei de subministrament d’aigua potable, ATL activa el seu Pla d’actuació davant la situació d’epidèmia per coronavirus (COVID-19)

El procés de tractament que se segueix a les plantes potabilitzadores que gestiona l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), compta amb diferents etapes que actuen com a barreres eficaces per evitar la contaminació microbiològica de l’aigua davant d’una possible presència de bacteris, protozous i virus. En aquest sentit, el coronavirus és també sensible als processos de tractament en general i de desinfecció en particular.

20/03/2020
Canonada ITAM Tordera

ATL fa balanç sobre les afectacions a les seves instal·lacions causades pel temporal Gloria

El pas del temporal Gloria la setmana del 20 de gener d’enguany, va provocar diverses afectacions a les instal·lacions gestionades per l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL).

Caldrà esperar uns dies per tenir una valoració econòmica dels danys ja que en alguns casos, com la planta dessalinitzadora de la Tordera (ITAM Tordera), la dificultat d’accés a les zones afectades impedeix una inspecció acurada de les mateixes. Malgrat això, ATL ha fet un primer balanç de les afectacions i ja està treballant des de la mateixa setmana dels fets per a la seva reparació.

05/03/2020

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.