Anar al contingut

Notícies

Inauguració Llosa-Igualada

Inaugurada l’arribada de l’aigua de la Llosa del Cavall a Igualada

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, el director de l’ACA, Lluís Ridao, el director de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat, Josep Andreu Clariana i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, entre d’altres representants d’Ajuntaments de la comarca de l’Anoia, van inaugurar el passat 27 de desembre l’arribada de l’aigua des de l’embassament de la Llosa del Cavall fins a Igualada.

30/12/2019
Inauguració laboratori ACA

El conseller de Territori i Sostenibilitat inaugura l'ampliació del laboratori de l'ACA a l’ETAP Llobregat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat del director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao, del Director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), Josep Andreu Clariana, i de l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, entre d’altres autoritats, ha visitat avui el nou laboratori de l’ACA, ubicat dins les instal·lacions de l’ETAP Llobregat que gestiona ATL.

20/12/2019
ETAP Ter

Presentació a Berlin del Sistema d’Ajuda a la Decisió desenvolupat per ATL

El Sr. Lluís Godo, en el marc de les seves activitats de Doctorat Industrial que desenvolupa a ATL, va presentar el Sistema d'Ajuda a la Decisió basat en Intel·ligència Artificial a la Umweltbundesamt (Agència Alemanya del Medi Ambient), a la Technische Universität Berlin (Universitat Tècnica de Berlin) i a la Berliner Wasserbetriebe (Companyia d'aigües de Berlin).

05/12/2019
Ponents de la jornada

ATL participa a l’ABB Smart Water Day

L’objectiu de l’event, organitzat per l’empresa tecnològica ABB i el Catalan Water Partnership (CWP), és el de donar a conèixer els reptes, tendències i oportunitats que ofereixen la monitorització i el big data per a la transformació digital del sector de l’aigua.

28/11/2019

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.