Anar al contingut

Notícies

El gerent d'ATL, José Miguel Diéguez, i l'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro

L’Ajuntament de Badalona i l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat acorden treballar conjuntament per tal de resoldre la pèrdua d’aigua a Canyet

  • L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el gerent de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, José Miguel Diéguez, han mantingut aquest matí una reunió a la Casa de la Vila
  • L’objectiu de la trobada ha estat abordar la qüestió de l’aigua que circula pel carrer Riera de Canyet i que ha ocasionat queixes dels veïns del municipi en diverses ocasions.
24/04/2023
ETAP Ter zona enjardinada

Viver de Bell-Lloc atorga un premi de reconeixement a ATL

El dia 12 d’abril va tenir lloc l’acte de commemoració del 40è aniversari de Viver de Bell-lloc, al Teatre Auditori de Cardedeu. L’acte va servir per a celebrar el camí recorregut per aquesta entitat i plantejar els reptes futurs.

18/04/2023
V Congrés Aigua Tarragona

Dia Mundial de l'Aigua 2023

Com cada any, l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), va participar en el Dia Mundial de l’Aigua, des de diferents vessants.

El dimecres 22 de març, en el marc del V Congrés de l’Aigua a Catalunya, el gerent d’ATL, José Miguel Diéguez, va presentar una ponència sobre els escenaris futurs dels costos de l’aigua, en la que va reflexionar sobre els diferents factors que tenen un impacte en els costos de producció.

24/03/2023
Passadís decantadors

ATL aprova el seu Pla de mesures antifrau

Amb aquest Pla, ATL reforça el seu compromís ferm i absolut d'evitar i no tolerar conductes de frau i corrupció, ni l’existència de conflictes d' interès i garantir que, en el seu àmbit d'actuació, els fons públics s'utilitzen de conformitat amb la normativa d'aplicació.

07/02/2023
Posta de sol al Prat

Resultats del càlcul de la petjada de carboni

  • ATL està compromesa amb la reducció d’emissions i calcula anualment aquest indicador des de l’any 2016
  • Durant el 2021, s’han compensat 1.000 tCO2eq a través de projectes de reducció d’emissions de GEH
01/07/2022

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.