Referents en abastament d'aigua potable en alta

Desenvolupament de solucions innovadores pel tractament de l'aigua

Treballem per un ús eficient i responsable dels recursos

Notícies

Visita HC Calvet obres ITAM Tordera 2

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha visitat avui la recta final de les obres d'emergència per restituir el funcionament de la ITAM Tordera

La instal·lació es podrà reactivar abans que acabi el mes, garantint l’equilibri en la gestió dels recursos hídrics de la zona, amb una inversió prevista propera als 8 milions d’euros que servirà per reparar la captació d’aigua de mar.

El conseller Calvet ha destacat que “La reparació de la dessalinitzadora de la Tordera és una obra orientada a l’Agenda verda que ens permetrà estar més preparats per futures emergències”. A més, també ha anunciat que les obres del pont de la Tordera, que havien de finalitzar el mes de desembre, s’avançaran cap a l’octubre, després de trobar solucions constructives que ho han fet possible.

28/05/2020

Destacats

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.