Anar al contingut

Estacions de tractament d'aigua potable (ETAP)

L'aigua captada al medi ambient s'ha de tractar per a fer-la potable per al consum humà. Aquesta tasca la realitzen les plantes potabilitzadores.

ATL disposa de tres estacions de tractament d'aigües potables (ETAP), una situada a Abrera i que pren directament l'aigua del riu Llobregat, l'altra situada als termes municipals de La Roca del Vallès, Cardedeu i Llinars del Vallès, que tracta els cabals procedents del riu Ter i, finalment, una situada a Navès, que tracta l'aigua de l'embassament de la Llosa del Cavall.

L'aigua, un cop ha passat per les diferents etapes del tractament és emmagatzemada en uns dipòsits i després es distribueix als municipis connectats a la xarxa regional d'ATL, controlant en tot moment la seva qualitat sanitària, d'acord amb els requeriments de la legislació vigent.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.