Anar al contingut

Notícies

Des de l’1 de març s’ha consolidat, tant a nivell tècnic com institucional,  la nova empresa pública, que abasteix d’aigua a una població de prop de 5 milions d’habitants.

ETAP Ter
07/03/2019

La nova ATL pública ha celebrat avui el seu primer consell d’administració des que la Generalitat de Catalunya ha pres possessió dels seus actius, amb l’objectiu de desplegar les mesures i actuacions necessàries per a garantir un servei de qualitat per a prop de 5 milions d’habitants.

 

Tot i que prèviament s’havien dut a terme dues reunions del consell d’administració, la trobada d’avui ha estat la primera amb els actius recuperats i amb la plena funcionalitat, tant tècnica com institucional, de la nova ATL pública.

En aquesta primera sessió s’han abordat diverses qüestions relacionades amb el traspàs de funcions de l’anterior concessionària a l’actual empresa pública com la subrogació de contractes amb proveïdors i la nova imatge corporativa de l’ens, entre d’altres.

La proposta preliminar del pressupost d’ingressos i despeses per al 2019, la presentació preliminar del pla d’inversions i la transferència econòmica per part de l’ACA -amb l’objectiu de garantir el funcionament de la nova empresa pública- són alguns dels altres temes abordats.

Font: govern.cat/salapremsa

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.