Anar al contingut

Notícies

Presentació de la càtedra ATL de l'aigua potable

El Govern impulsa una càtedra d'aigua potable a la Universitat de Girona (UdG) en col·laboració amb l'ens d'abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL)

L’acte de presentació ha comptat amb la participació dels consellers de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas.

La càtedra és una aposta per impulsar la transferència de coneixement, la recerca i la divulgació sobre els reptes actuals al voltant de la potabilització de l’aigua.

 

26/02/2024
visita KWater 8 nov 2023

Una delegació de Corea del Sud visita la dessalinitzadora del Llobregat

El Ministeri de Medi Ambient del Govern de Corea del Sud ha gestionat un pla d'estudis educatiu per al desenvolupament d'empleats d'empreses d'aigua amb la Corporació de Medi Ambient de Corea i la Corporació de Recursos Hídrics de Corea, entre d'altres.

Han seleccionat excel·lents aprenents per a una gira educativa centrada en avenços relacionats amb l'aigua a països desenvolupats.

La visita forma part d'un projecte de capacitació i aprenentatge de les noves tecnologies.

14/11/2023

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.