Anar al contingut

Referents en abastament d'aigua potable en alta

Desenvolupament de solucions innovadores pel tractament de l'aigua

Treballem per un ús eficient i responsable dels recursos

Notícies

Foto de grup presa Albagés

La Generalitat assumeix l'explotació del Canal Segarra-Garrigues i la presa de l'Albagés

El conseller Mascort i ACUAES van formalitzar ahir el traspàs de la gestió d’aquesta infraestructura clau per al desenvolupament de les terres de Lleida, per al reequilibri i la cohesió territorial, i per al futur del sector.

Amb la cessió de l’explotació, el Departament té previst encarregar la gestió a Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) per a aprofitar l’expertesa d’aquesta empresa pública de la Generalitat en la gestió d’aigua en alta, sense implicar canvis en el funcionament del canal.

07/06/2024
DVila delegacio Govern

La Delegació i els serveis territorials de la Generalitat a la vegueria de Barcelona visiten la dessalinitzadora del Prat de Llobregat

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, ha visitat la dessalinitzadora del Prat de Llobregat acompanyat per les direccions dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat a la vegueria de Barcelona.

L’objectiu de la visita a l’equipament ha estat conèixer el seu funcionament i abordar l’actualitat de la gestió de l’aigua a la vegueria.

15/05/2024

Destacats

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.