Anar al contingut

Notícies

ATL avança en el desplegament del Bon Govern Corporatiu

ITAM Tordera
28/07/2023
  • El Sistema de gestió dels riscos d'incompliment legal incorpora un nou canal de comunicació

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat, disposa des d’avui d’un Sistema Intern d’Informació (SII) que permet comunicar o denunciar en el context laboral o professional de l’Ens, qualsevol irregularitat que pugui constituir una infracció penal o administrativa greu o molt greu, sota la protecció de la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que comuniquin infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

Aquest canal de comunicació està a disposició del personal d’ATL, de qualsevol persona que treballi per o sota la supervisió i direcció de contractistes, subcontractistes i proveïdors d’ATL, autònoms, aquelles persones que comuniquin informació sobre infraccions en el marc d’una relació laboral o estatutària ja finalitzada, voluntaris, becaris i personal en període de formació.

ATL disposa d’un ampli Sistema de gestió dels riscos d'incompliment legal que vetlla pel Bon Govern de l’empresa, i que es concreta en un Pla de mesures antifrau i un Codi de conducta propi.

A més, com a Ens públic, assumeix també els principis del Codi Ètic del Servei Públic de Catalunya.

Aquest Sistema Intern d’Informació no és un servei d’atenció a emergències ni és tampoc la via oficial per presentar reclamacions o sol·licitar informació. Per aquests efectes, ATL disposa de diferents vies de comunicació.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.