Anar al contingut

Notícies

El Govern nomena David Vila Ligero com a director de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat

David Vila Ligero
31/05/2023

El Govern de la Generalitat ha nomenat en data 30 de maig de 2023 el Sr. David Vila Ligero com a director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat.

Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona, ha realitzat estudis d’especialització en l’àmbit mediambiental i de la gestió pública amb un Màster en Gestió Ambiental i un Postgrau en Gestió i Administració Local.  

Nascut a Cassà de la Selva l’any 1978, acumula experiència en l’administració pública local en diferents Ajuntaments com el de Mataró, Vallirana, Llagostera i Salt i és funcionari de carrera de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, ocupant la plaça de tècnic de medi ambient i contractació pública i exercint fins a la data de Gerent d'aquest Ajuntament.  

En el sector privat ha exercit funcions de consultor, centrant la seva activitat en l’administració local, tant en l’àmbit mediambiental com en el de la contractació pública. 

ACORD GOV/123/2023, de 30 de maig, de designació del senyor David Vila Ligero com a director de l'Ens
d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat.

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.