Anar al contingut

Notícies

Més de 200 persones participen a les activitats organitzades per ATL a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu

FICARD 2023
30/05/2023
  • Els dies 13, 14 i 15 de maig, ATL va col·laborar amb la Fira de Sant Isidre amb la instal·lació d’un espai educatiu, on es van dur a terme tallers i activitats relacionades amb la potabilització i el cicle de l’aigua.
  • Els visitants de la Fira també van poder conèixer la planta potabilitzadora del Ter mitjançant una visita guiada per la instal·lació.

 

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), ha col·laborat enguany amb la Fira de Sant Isidre de Cardedeu (www.ficard.cat) amb la instal·lació d’una carpa a l’Espai natura, un espai d’educació ambiental que, en aquesta edició, estava dedicat a l’aigua.

Un taller pràctic va permetre als visitants explorar el procés de potabilització de l’aigua i calcular la seva petjada hídrica. Per als més menuts, es va preparar un espai lúdic per conèixer el cicle de l’aigua i promoure’n un bon ús.

En total, més de 50 persones van participar als tallers i gairebé 50 més van gaudir de les activitats de l’espai infantil.

ATL va oferir, també, visites guiades a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable del Ter, per donar a conèixer el seu funcionament i posar en valor la importància d’una gestió responsable de l’aigua.

Aquestes visites van tenir una gran acollida, amb més de 190 visitants al llarg dels tres dies.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.