Anar al contingut

Notícies

ATL durà a terme millores als dipòsits de Corbera de Llobregat i La Roca del Vallès que incrementaran la garantia en el subministrament d’aigua

Dipòsit La Roca
14/05/2021

Les dues actuacions, amb una inversió total prevista d’ 1 milió 531 mil euros, formen part del Pla d’Inversions i Reposicions 2019-2023

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) durà a terme dues actuacions de millora que incrementaran la garantia en el subministrament d’aigua als municipis de Corbera de Llobregat i La Roca del Vallès.

Concretament, es construirà un nou dipòsit a Corbera de Llobregat amb una capacitat d’emmagatzematge de 4.000 m3, que quadruplicarà la capacitat actual, que és de 1.000 m3.

S’ubicarà en una parcel·la situada al costat del dipòsit existent en el camí del Bosc de Malhivern i donarà resposta al creixement demogràfic del municipi, garantint la demanda d’aigua potable actual i futura.

La inversió prevista per aquesta actuació és d’ 1 milió 315 mil euros.

Per altra banda, ATL construirà un dipòsit auxiliar a la Roca del Vallès, que garantirà la disponibilitat d’aigua al municipi mentre es fan actuacions de manteniment del dipòsit actual, de 2.000 m3 de capacitat i d’una única cambra.

El nou dipòsit auxiliar s’ubicarà al costat del dipòsit actual i té la finalitat de poder funcionar en casos de neteja i manteniment del dipòsit existent.

La inversió prevista per aquesta actuació és de 216 mil euros.

Ambdues actuacions formen part del Pla d’Inversions i Reposicions d’ATL per al període 2019-2023 a la xarxa d’abastament Ter-Llobregat i suposaran una inversió total d’ 1 milió 531 mil euros.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.