Anar al contingut

Notícies

ATL garanteix la qualitat de l'aigua i la continuïtat del servei durant l'episodi del temporal Glòria

Tal com raja
24/01/2020

L'episodi de pluges que ha afectat a la conca alta del Ter ha provocat canvis tant en els nivells dels embassaments del sistema (Sau-Susqueda-El Pasteral), com en la seva qualitat, que afecten a la posterior potabilització de les seves aigües a l'ETAP del Ter. 

Per tal de garantir la qualitat i continuïtat del servei, ATL ha adequat el tractament de potabilització i ha augmentat el controls analítics tant al Pasteral com a diferents etapes del procés, des de la captació fins a la sortida de planta i entrada a la xarxa de distribució.

L'increment de terbolesa i matèria orgànica lligat a l'episodi no ha afectat al tractament, i no s'han observat increments significatius en altres paràmetres com poden ser els elements inorgànics habitualment presents en el fons o en la llera els rius i embassaments.

El sistema de tractament i desinfecció ha estat, doncs, adequat al nou escenari i la qualitat de l'aigua produïda i distribuïda no s'ha vist en cap cas compromesa i ha estat sempre dins dels paràmetres establerts a la legislació vigent per aigües de consum.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.