Anar al contingut

Notícies

El Consell d’Administració d’ATL aprova el pressupost de l’Ens per al 2020

Nau d'osmosi inversa de la ITAM Tordera
24/10/2019

El dia 23 d’octubre de 2019 el Consell d’Administració de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) va celebrar la seva setena reunió durant la qual es va aprovar el pressupost 2020 de l’Ens.

Concretament, els acords del Consell varen ser l’aprovació del pressupost d’ingressos i despeses pel període que va de l'1 de gener a 31 de desembre de 2020. En aquest sentit, s’han previst uns ingressos de 154,8 milions d’euros que han de cobrir el finançament, d’una banda, de les despeses operatives consistents principalment en el consum d’energia  elèctrica previst per una situació de reserves d’aigua de 6 mesos en situació normal i 6 mesos en situació de pre-alerta i, de l’altra, el manteniment de les instal·lacions i les despeses de personal, les quals contemplen el mateix increment retributiu previst per al sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, està previst finançar l’execució de l’anualitat 2020 del pla d’inversions, renovació i reposició de la xarxa Ter-Llobregat per 37,9 milions d’euros i les actuacions traspassades de l’anualitat 2019 per 13,6 milions d’euros així com les corresponents amortitzacions de capital i despeses financeres dels préstecs vigents per 34,7 milions d’euros.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.