Anar al contingut

Notícies

El consell de la xarxa d’abastament Ter Llobregat aprova el pla d’inversions d'ATL per al període 2019-2023

Filtres de carbó a l'ETAP Ter
02/07/2019

Durant el període 2019-2023, s’invertiran 150 milions d’euros mitjançant més de 160 actuacions que tenen l’objectiu de modernitzar la xarxa i les instal·lacions de la companyia, incorporant les noves tecnologies per fer una gestió més eficient. D’aquests 150 milions d’euros, 15 corresponen a actuacions que ja estan en curs.

Una gran part de les inversions aniran destinades a millorar i modernitzar les potabilitzadores del Llobregat (Abrera) i del Ter (Cardedeu), a més d’adequar diverses conduccions i dipòsits de la xarxa d'abastament en alta.

El pla inversor per als propers cinc anys també contempla la redacció dels projectes per ampliar la dessalinitzadora de la Tordera i la millora de la conducció que abasteix les comarques del Penedès i el Garraf, des de la xarxa Ter-Llobregat.

Aquest pla d’inversions també inclou un pla de renovacions i reposicions  destinades, entre d’altres, a la impermeabilització de dipòsits, la minimització de fuites i millores de rendiments així com el pla director d’automatització per l’actualització del sistema de telecomandament i, finalment, les inversions de seguretat corporativa que es desprenen de la designació d’ATL com a operador crític.

Font: govern.cat

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.