Anar al contingut

Notícies

El portal de dades obertes de la Generalitat incorpora les dades de producció diària de les dues plantes dessalinitzadores de Catalunya

ITAM Tordera 82
23/01/2024

Des del dia 17 de gener, les dades de la producció diària de les ITAMs del Llobregat i la Tordera estan a disposició de tota la ciutadania.

Properament, s'incorporaran també les dades de producció diària de les plantes potabilitzadores del Ter i del Llobregat.

Les dades de producció de les dues plantes dessalinitzadores que gestiona ATL s'han incorporat al portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya. Concretament, s'han carregat les dades des de l’1 de gener de 2013 fins a l’actualitat per a la ITAM Llobregat i des del 7 de desembre de 2015 fins a l’actualitat per a la ITAM de la Tordera. 

Les dades obertes són conjunts de dades produïdes o recopilades per organismes públics que les administracions públiques posen a disposició de la ciutadania perquè les pugui utilitzar lliurement de manera senzilla i còmoda. Aquestes dades tenen un gran valor potencial i són essencials per a la transparència de les administracions públiques, l’eficiència i la igualtat d’oportunitats a l’hora de crear riquesa.

L'objectiu principal de l’obertura de dades és posar a disposició de la societat, i fer-les públiques, les dades que gestiona l’Administració, de manera que qualsevol persona o organització pugui fer-les servir. Amb aquest servei, les administracions augmenten la transparència, ja que el ciutadà accedeix a una visió real de la prestació de serveis.

Aquest nou conjunt de dades està format per 6992 files i 4 columnes, que donen informació de la data en què s'ha pres la mesura, el codi i el nom de l'estació de tractament d'aigua i el volum d'aigua produït (en hm3) per cada estació de tractament d'aigua.

Les dades es poden consultar des de l'àrea de Transparència del web d'ATL o directament al portal de dades obertes de la Generalitat.

 

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.