Anar al contingut

Notícies

El Consorci Besòs Tordera i la Fundació RIVUS presenten la sèrie documental Gent de riu

ETAP TER aigua
12/01/2024

El primer capítol es podrà veure aquest diumenge, 14 de gener, a les 22:30 hores, a través de les televisions locals i a la plataforma La Xarxa+.

Es tracta d’una sèrie documental de 13 capítols amb un seguit d’històries que giren al voltant de les conques del Besòs i de la Tordera.

El passat 11 de gener, la seu del Consorci Besòs Tordera i de la Fundació RIVUS va acollir l’acte de presentació de la nova sèrie documental Gent de riu, una sèrie de 13 capítols amb un seguit d’històries que giren al voltant de les conques del Besòs i de la Tordera.

Una proposta documental de tipus divulgatiu que inclou reportatges, entrevistes i testimonis que tracten aspectes tan diversos com voluntariat, sanejament, biodiversitat, patrimoni, història i educació ambiental.

ATL hi ha participat explicant el funcionament de les instal·lacions de tractament d'aigua de la ITAM Tordera i de l'ETAP Ter.

El primer capítol es podrà veure diumenge 14 de gener, a les 22:30 hores, a través de les televisions locals i a la plataforma La Xarxa+. Durant 13 setmanes s'estrenarà un nou capítol cada diumenge.

Podeu veure aquí el teaser del programa:

https://www.youtube.com/watch?v=y-ekjEw2QQM

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.