Anar al contingut

Notícies

Jornada tècnica del cicle integral de l’aigua

El Director d'ATL, Josep Andreu Clariana
29/11/2019

L’ambaixada de Dinamarca va convidar ATL a participar a la jornada tècnica sobre el cicle integral de l’aigua, celebrada el dia 28 de novembre a Barcelona

El Director d’ATL, Sr. Josep Andreu Clariana, va donar la benvinguda als assistents i va fer una breu presentació de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat. A continuació, Dan Fredskov, de Biofos y Lars Gade Holm, de l’Ambaixada de Dinamarca, van fer una presentació de les experiències en la gestió de l’aigua en aquell país.

L’objectiu de la jornada era posar de manifest els desafiaments comuns entre Espanya i Dinamarca pel que fa als sistemes de subministrament d’aigua. Per això, va comptar també amb la presència d’empreses daneses que treballen en solucions que permeten augmentar l’eficiència de les xarxes de subministrament d’aigua.

En aquest sentit, el Dr. Fernando Valero, Cap d’R+D+i i control de processos d’ATL, va parlar sobre l’experiència en el control i el rendiment de la xarxa de distribució i de les eines que fiabilitzen les dades dels cabalímetres de la xarxa.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.