Anar al contingut

Notícies

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, visita la dessalinitzadora del Llobregat amb els delegats i delegades del Govern a l'exterior

Visita delegats Govern exterior
04/04/2024

La consellera ha visitat l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat amb els 21 delegats i delegades del Govern a l’exterior, que contribueixen a la internacionalització de les bones pràctiques en la gestió de la sequera.

 

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, ha visitat l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) amb els 21 delegats i delegades del Govern a l’exterior, que aquesta setmana són a Barcelona per aprofundir en la coordinació de l’acció exterior del país i intensificar-la. A l'ATL, han conegut de més a prop “l’esforç, la innovació tecnològica i les inversions” de l'Ens que abasteix d'aigua potable a un centenar de municipis de les zones més poblades de Catalunya en l’actual context de sequera, ha explicat Serret. La sessió de presentació de l'ATL ha estat a càrrec del seu director, David Vila, i del cap de planta, Carlos Miguel.

“La manera com des de Catalunya ens hem sobreposat a la sequera desperta interès a nivell internacional”, ha insistit la consellera, “i ens permet influir per introduir la perspectiva mediterrània a les polítiques europees”. En aquest sentit, el Govern també lidera el projecte de creació de la macroregió mediterrània, que implica connectar les ribes mediterrànies per trobar solucions al repte compartit del canvi climàtic i els seus efectes.

Nota de premsa del Govern.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.