Anar al contingut

Notícies

Participació al Congrés “Membrane science and technology"

Lluis Godo IMSTEC 2020
12/02/2020

El Sr. Lluís Godo, candidat a doctor del centre de recerca LEQUIA (Laboratori d’Enginyeria Química i Ambiental) de la Universitat de Girona i col·laborador de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), va fer una presentació al congrés internacional IMSTEC 2020 (International Membrane Science and Technology), que es va celebrar del 2 al 6 de febrer de 2020 a la ciutat de Sydney, Austràlia.

El títol de la seva ponència va ser “Decision support system for electrodialysis reversal management in a DWTP of Barcelona”, relacionada amb el treball que està duent a terme per sistematitzar la gestió de la planta d’Electrodiàlisi Reversible de l’ETAP Llobregat.

Aquest treball, fruit de la col·laboració dels departaments d'R+D+i i Control de processos i d'Operació d’ATL, ha estat guardonat amb un premi de la Membrane Society of Australasia (MSA).

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.