Anar al contingut

Notícies

Una delegació de Corea del Sud visita la dessalinitzadora del Llobregat

visita KWater 8 nov 2023
14/11/2023

El Ministeri de Medi Ambient del Govern de Corea del Sud ha gestionat un pla d'estudis educatiu per al desenvolupament d'empleats d'empreses d'aigua amb la Corporació de Medi Ambient de Corea i la Corporació de Recursos Hídrics de Corea, entre d'altres.

Han seleccionat excel·lents aprenents per a una gira educativa centrada en avenços relacionats amb l'aigua a països desenvolupats.

La visita forma part d'un projecte de capacitació i aprenentatge de les noves tecnologies.

Una delegació d'empreses de l'aigua de Corea del Sud va visitar el dia 8 de novembre la planta dessalinitzadora del Llobregat. Els assistents a la visita van poder conèixer amb detall el funcionament de la planta i resoldre tots els dubtes tècnics de la mà del cap de planta, Carlos Miguel. 

La visita va ser una bona oportunitat per compartir coneixements i tots els assistents van valorar molt positivament l'experiència, com així ho mostren fent el gest del cor amb els dits de la mà, gest molt popular a Corea del Sud.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.