Anar al contingut

Notícies

Viver de Bell-Lloc atorga un premi de reconeixement a ATL

ETAP Ter zona enjardinada
18/04/2023

El dia 12 d’abril va tenir lloc l’acte de commemoració del 40è aniversari de Viver de Bell-lloc, al Teatre Auditori de Cardedeu. L’acte va servir per a celebrar el camí recorregut per aquesta entitat i plantejar els reptes futurs.

El president del grup Viver de Bell-Lloc, Manel Palou, va fer entrega dels premis de reconeixement, dividits en 4 categories: persones treballadores i usuàries de l’entitat, administració pública, empreses i, per últim, entitats que d’alguna manera han contribuït a arribar al 40è aniversari.

El gerent d’ATL, José Miguel Diéguez, va ser l’encarregat de recollir un d’aquests premis de reconeixement, atorgat a ATL com a empresa que ha recolzat i acompanyat a l’entitat en el repte d’aconseguir la igualtat d’oportunitats per tots i totes en una societat inclusiva.

Viver de Bell-lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, del Vallès oriental, que té com a missió promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

ATL compta des de ja fa molts anys amb el grup Viver de Bell-Lloc per al servei de jardineria de les seves instal·lacions.

A l’acte hi va participar també l’Honorable Sr. Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Enric Vinaixa, secretari de Treball, i altres autoritats municipals, comarcals i provincials.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.