Anar al contingut

Notícies

El sistema integrat de gestió, una eina útil i eficaç per a una gestió eficient

Política ATL
20/10/2023
  • Compromís amb el servei, amb la gestió responsable, compromís social i compromís ambiental, els quatre eixos que conformen la Política d’ATL

Per tal d’assolir els seus objectius en el marc de la millora contínua, l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat disposa d’un Sistema Integrat de Gestió que aplica de manera transversal a totes les seves activitats: la prestació del servei de subministrament d’aigua, la innocuïtat de l’aigua que distribueix, la seguretat, benestar, consulta i participació dels treballadors i treballadores, l’optimització dels recursos, la protecció del medi ambient, l’acció climàtica, l’eficiència energètica de les instal·lacions i la protecció de la informació i dels sistemes vinculats.

La Política d’ATL recull el compromís de mantenir aquest Sistema Integrat de Gestió d'acord a la reglamentació aplicable a les seves activitats i s’estructura al voltant de 4 eixos de treball: gestió del servei, gestió responsable, sostenibilitat i benestar de les persones.

Compromís amb el servei: proveïm aigua de qualitat a la ciutadania

ATL desenvolupa diferents processos per tal d’assegurar la innocuïtat, així com la qualitat de l’aigua de consum. En aquest marc és d’especial importància l’aposta per la innovació i la millora contínua, així com també dotar-se de les infraestructures necessàries per tal de captar, potabilitzar i distribuir l’aigua correctament.

Compromís amb la gestió responsable: apostem per una gestió sostenible, eficient i responsable

El foment d’una cultura ètica, la transparencia i la comunicació són elements clau per tal d’impulsar una gestió responsable.

ATL aplica una visió de futur a tots els seus processos amb l’objecte de garantir la prestació del servei i l’adequat desenvolupament de les operacions de l’empresa. Alhora, treballa per anticipar les necessitats del territori i dels ciutadans i per disposar dels recursos, infraestructures i eines de gestió necessàries per satisfer les mateixes.

Compromís social: fomentem el desenvolupament professional i el benestar de les persones

Proporcionar condicions de treball segures i saludables i promoure i afavorir el desenvolupament professional i personal de tot l’equip humà és clau per al bon funcionament de l’organització i del servei.

Compromís ambiental: respectem el medi ambient i reduïm el nostre impacte

Per tal de contribuir a un desenvolupament sostenible, ATL promou la diversificació energètica a partir d’instal·lacions d’energies renovables i la compra d’energia verda, la correcta gestió dels residus generats i l’ús sostenible dels recursos.

Política d'ATL (PDF)

Infografia interactiva.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.