Anar al contingut

Notícies

Presentació OIKIA 2025

ATL acull la presentació de l’estudi “Sequera superada, i ara què?”

  • L’estudi, elaborat per l’associació Oikia, presenta una proposta per una gestió hídrica sostenible a Catalunya.
  • Inclou una vintena de mesures per avançar cap a una Catalunya més resilient tant en l'àmbit de la planificació i la governança, com la tecnologia i les infraestructures, la cultura i la comunicació així com el consum i el món agrari. 
30/06/2025
AEDYR 2025

XIV Congrés Internacional de l’AEDYR

  • El director d'ATL ha participat en una taula rodona sobre la dessalinització on ha destacat la importància creixent d’aquest recurs.
  • S'han presentat també els resultats de l'estudi sobre l’acumulació de material biològic a la captació de la ITAM Llobregat i de l'anàlisi del rendiment dels materials filtrants de l'etapa de pre-tractament.

 

27/06/2025
Vall del Lord 1

ATL finança un projecte pioner a la capçalera del Cardener mitjançant el Sistema de Crèdits Climàtic

  • S’hi faran aclarides en boscos adults per tal de regular la competència i afavorir un increment de l’aigua que va cap a l’aqüífer i el riu, reduir el risc d’incendis, i millorar la conservació de la biodiversitat.
  • ATL destinarà 439.000 euros al projecte de gestió forestal sostenible que permetrà reduir el risc d'incendi, augmentar la sostenibilitat i generar d'aigua blava, el recurs hídric que arriba realment a rius i embassaments.
28/05/2025
Foto autoritats premis catedra aigua

Lliurament dels I Premis Càtedra ATL de l’aigua potable

  • Els premis s’han lliurat en el marc de la jornada “Nous reptes en aigua al territori”, organitzada pel Campus Aigua i la Càtedra ATL de l’aigua potable
  • La consellera de Territori, Transició Ecològica i  Habitatge, Sílvia Paneque, ha inaugurat la jornada acompanyada del vicerector de Projectes Estratègics i Internacionalització, Josep Calbó; la directora del Campus de l’Aigua de la UdG, Clàudia Fontàs; i el director de la Càtedra ATL d’Aigua Potable de la UdG, Hèctor Monclús.
26/05/2025
Cuinaigua 1

L’aigua de l’aixeta, matèria primera de la restauració

  • ATL organitza Cuinaigua, una jornada divulgativa per posar en valor l’ús de l’aigua de l’aixeta en la gastronomia i la cuina.
  • Més de 60 professionals del sector de l’aigua es reuneixen a la Fundació Alícia per explorar l’aigua de l’aixeta com a ingredient clau en la cuina.
01/04/2025
Última actualització 30/06/2020 08:45

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.