Anar al contingut

Notícies

Presentació de la tesi doctoral industrial de Lluís Godo

Tesi Lluis Godo
10/11/2020

La tesi ha estat desenvolupada a ATL i codirigida pels Drs. Hèctor Monclús (Lequia-UdG) i Fernando Valero (ATL)

Porta per títol "Design and implementation of an environmental decision support system for the control and management of drinking water treatment plants".

El dia 5 de novembre el Sr. Lluís  Godo va presentar la seva tesi doctoral industrial desenvolupada a ATL i codirigida pels Drs. Hèctor Monclús (Lequia-UdG) i Fernando Valero i que porta per títol “Design and implementation of an environmental decision support system for the control and management of drinking water treatment plants”. 

La tesi ha desenvolupat un EDSS per fer front als principals reptes operacionals de les ETAPs per mitjà de recomanacions de tractament a temps real. La tecnologia, a més, s’ha validat en dues infraestructures operades per ATL: les ETAPs del Llobregat i del Ter.

El tribunal, format pels Drs. M.J. Farrè (UdG), E. Ayesa (CEIT) i A. Sperlich (Berliner Wasserbetriebe), va qualificar el treball com "Excel·lent-Cum Laude".

A continuació es pot consultar la documentació relacionada:

Fitxers adjunts

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.