Anar al contingut

Centres de control

Una feina contínua, que es realitza 24 hores al dia, 365 dies a l’any.

Mitjançant el sistema de control centralitzat, els centres de control d'ATL reben dades i senyals provinents de totes les instal·lacions. Dades com ara cabals, pressions, nivells de dipòsits, posició de vàlvules, etc. D’altra banda, mitjançant aquest mateix sistema, des del centre de control s’envien tot tipus d’ordres als elements automatitzats. Ordres com ara, marxa/aturada de bombes, obertura/tancament de vàlvules, canvi de sistema de cloració, etc.

Aquest gran volum d’informació el visualitza i gestiona l’operador al centre de control mitjançant un sistema SCADA i s’emmagatzema per a la seva posterior anàlisi en un servidor de bases de dades. L’operador pot en tot moment visualitzar, controlar i gestionar els processos de potabilització així com l’estat de la xarxa de distribució en temps real i remotament.

Una funció fonamental del centre de control de xarxa és la d’establir un punt de comunicació amb els nostres clients, disponible en tot moment, per tal de realitzar en un clima de cooperació total la finalitat compartida d’abastir d’aigua potable a la població. 

Centre de Control

Dades totals del Sistema SCADA

  • Senyals: 168.000
  • Equips: 11.000
  • PLC's: 380
  • Sinòptics: 600

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.