Anar al contingut

Premi periodístic ATLL de l'aigua

Edició 2017

Entrega dels Premis 2017

Els Premis Periodístics ATLL de l'Aigua, que enguany han celebrat la quarta edició, han estat lliurats el 23 de novembre en un acte celebrat al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L'acte ha estat presidit per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà; el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Jordi Agustí; el director general d'ATLL, Alfredo Gutiérrez, i la secretària del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Núria de José.

El programa Deuwatts de Betevé ha estat el guanyador de la quarta edició del Premi Periodístic ATLL de l'Aigua, pell seu reportatge emès el 26 de setembre de 2017 sobre la gestió de l'aigua al municipi de Castellar del Vallès, al Vallès Occidental. La secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, ha estat l'encarregada de lliurar-li avui dijous el màxim guardó al responsable del programa, Lluís Reales, després de què el jurat hagi valorat la bona edició del reportatge, la gran diversificació de fonts d'informació, la voluntat pedagògica i didàctica d'entendre com es gestiona l'aigua que arriba a les llars, i, fins i tot, la cloenda del reportatge explicant les perspectives de futur i quines solucions poden ser les més eficients en un context marcat pel canvi climàtic.

Per la seva part, els tres accèssits d'aquest premi s'han atorgat a Ferran Polo per un reportatge publicat al diari El 9 Nou (edició Vallès Oriental) sobre un estudi pioner dut a terme a la riera de Vallforners, amb l'objectiu d'analitzar com la vegetació permet millorar la qualitat de l'aigua; a Cristina Savall per un reportatge publicat al diari El Periódico de Catalunya sobre el projecte per reverdir 22 trams del mil·lenari Rec Comtal i al periodista Josep-Oriol Font per un extens article a la revista Plaça Vella sobre els orígens del reaprofitament d'aigua a Castellar del Vallès i un repàs a la història de la Comunitat de Regants de les Aigües del Torrent de Canyelles.

Consulteu la nota de premsa de l'acte de lliurament dels Premis per a més informació.

Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.